All-inclusive huur van professionele wasapparatuur door bedrijfswasmachine.nl

Steeds meer bedrijven en instellingen zien professionele wasapparatuur als een belangrijke toegevoegde waarde.

Vaak wil men de machines niet zelf aanschaffen, in dit geval is all-inclusive huur een goed alternatief.

De voordelen op een rijtje:

  • Vakkundig advies de juiste professionele machine op de juiste plaats waarbij rekening wordt gehouden met was kwaliteit en arbeid.
  • De professionele machines worden door onze technische dienst geplaatst (eenmalige extra installatiewerkzaamheden zijn niet in de huurprijs inbegrepen)
  • De huurprijs is inclusief onderhoud en eventuele reparaties.
  • Wij verhuren uitsluitend topmerken zoals Miele en Electrolux.
  • Geen rekening achteraf voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijden.

Een belangrijke toegevoegde waarde

Elke dag opnieuw vertrouwen veel zakelijke klanten, op de kennis en service van onze technische dienst Vele jaren geleden gestart met de verhuur van ‘beeld en geluid’, ‘wassen en drogen’, ‘huishoudelijke apparaten’ en ‘grootkeukenmachines en apparaten’ zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een dienstverlenende organisatie waarbij onze service het verschil maakt. Graag laten wij u kennismaken met onze organisatie.

Overheidsinstellingen

Veiligheid en betrouwbaarheid is een groot goed voor overheidsinstellingen zoals asielzoekerscentra, penitentiaire inrichtingen en defensie. Uitgebreide screenings en controles – van mens en machine – maken standaard deel uit van de complexe service die wij sinds jaar en dag leveren.

Zorginstellingen

Servicebetrouwbaarheid betekent alles voor zorginstellingen (o.a. ouderenzorg, kinderdagverblijf en gehandicaptenzorg). Elke dag opnieuw zijn immers vele gasten en patiënten afhankelijk van gezond bereide voeding en overige facilitaire diensten. Dat vraagt om een partner die daarvoor de garanties biedt.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp