Voetbalkleding wassen

Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassenMaatwerk van Electrolux Wasserij Systemen biedt ongekende mogelijkheden voor betaald voetbal organisaties

Als er ergens sprake is van vuile voetbalkleding dan is dat wel bij betaald voetbal organisaties (en andere sportclubs). Nog niet zolang geleden werden de bezwete shirts, vuile broekjes en kousen gewassen in normale huishoud machines.

Dat was in de praktijk weinig efficiënt, vooral omdat er slechts kleine hoeveelheden tegelijk kunnen worden gewassen, zodat de materiaalman of vrouw vaak tot avonds laat bezig met voetbalkleding wassen. Het gaat namelijk al snel om honderden kilo´s was per week, zo niet per dag.

Dit probleem speelde vooral bij de grote profclubs in de ere- en eerste divisie van de KNVB.

Met de toenemende professionalisering van het voetballen, niet alleen op het veld maar ook achter de coulissen, werd erkend dat het tijd rovende en “amateurische” wassen anders moest worden gedaan.

Bij de benadering van de clubs werden totaalconcepten met professionele was- en droogautomaten aangeboden, rekening houden de met de situatie ter plaatse en de specifieke aspecten die bij de profclubs een belangrijke rol spelen. Tot deze aspecten behoren energiebeheersing, ergonomie, bedieningsgemak, tijdwinst, benodigde capaciteit, kostprijs per kilo wasgoed en de graad van vervuiling eenmalig kunnen worden geprogrammeerd: de gewenste programma´s worden daarna met een enkel druk op de knop in werking gesteld en de wasmiddelen automatisch gedoseerd en toegevoegd. Kortom er kan efficiënt en economisch maatwerk worden geleverd.

Toch moesten er in het begin aarzelingen bij de profclubs worden overwonnen. Men moest er van worden overtuigd dat professioneel wassen iets heel anders is dan het wassen op de “ouderwetse” manier.

Geen beperkingen

In 1996 kon het eerst succes worden geboekt: Excelsior in Rotterdam besloot met Electrolux in zee te gaan. En als zo vaak: als er één schaap over de dam is dan volgen er meer. Intussen hebben 19 clubs uit de ere- en eerste divisie gekozen voor een professionele Electrolux huiswasserij. En overal is men uiterst tevreden over de resultaten.

Bij FC Dordrecht kwam men op het slimme idee om de vuile ballen aan de wasautomaat toe te vertrouwen, zodat de materiaalman werd verlost van het tijdrovende met de hand ballen wassen.Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassenVoetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen Voetbalkleding wassen, Voetbalkleding wassen

FC Twente Feijenoord FC Utrecht Top Oss
Heerenveen FC Dordrecht PSV Haarlem,
AZ Alkmaar RBC NEC MVV
Telstar RKC Waalwijk Eindhoven VVV
Excelsior FC Den Bosch Roda JC  

 

contact

 

Vragen? Neem contact op via Whatsapp