Hygiënisch textiel wassen in de zorg

Hygiënisch wassen volgens de Europese Rabic richtlijnen is vooral in de gezondheidszorg van groot belang.

Hier is het vermijden van besmettingen een eerste vereiste . De door Electrolux ontwikkelde Barrièr wasapparatuur biedt hiervoor een optimale oplossing. Uitgangspositie is de strenge scheiding van vuile en schone was. De professionele wasmachine heeft twee tegenover elkaar liggende deuren: een voor het vullen en een voor het leeghalen van de machine. Beide openingen bevinden zich in twee – door een wand – gescheiden ruimtes, zodat elk contact tussen vuile en schone was is uitgesloten. De range bevat industriële machines van 23 tot en met 109 kilo. De volledig computergestuurde industriële machines bieden een ideale H.A.C.C.P. oplossing.

Voor een optimale hygiëne en was kwaliteit

100% hygiënische wassen is van het grootste belang in de ouderenzorg. Beddengoed, handdoeken, servetten en kleding vereisen speciale wasmiddelen die het risico op (kruis)besmetting tegengaan.

Hygiënisch textiel wassen in de zorg, Hygiënisch textiel wassen in de zorgWij maken hygiënisch wassen betaalbaar voor verzorgingshuizen:

  • Wereldwijd marktleider in hygiënische oplossingen, met meer dan 500 barrier wasmachine-installaties per jaar
  • Oplossingen op maat voor uw individuele behoeften
  • Intelligente functies, zoals de unieke Certus Management™ Information System om maximale controle en traceerbaarheid van al het wasgoed te verzekeren
  • Volledige naleving van de strengste hygiënische normen
  • Verbeterde efficiëntie en productiviteit dankzij meer wasbeurten per dag

Hygiënisch textiel wassen in de zorg, Hygiënisch textiel wassen in de zorg

Vragen? Neem contact op via Whatsapp