Professional Laundry Services

Profesional Laundry Services, Professional Laundry Services

Geen compromissen bij serviceverlening

 “Een goede service is voor onze klanten essentieel”, constateert Frank Sins, eigenaar van Professional Laundry Services “Ons eerste speerpunt is natuurlijk ervoor te zorgen dat onze machines zo min mogelijk storingen hebben. Maar mochten er toch problemen ontstaan – en helaas, dat gebeurt – dan is ons er alles aan gelegen om zo’n storing zo snel mogelijk te verhelpen. Met de verzelfstandiging van onze serviceafdeling hebben we daarin een enorme slag gemaakt. De eerste resultaten zijn echt indrukwekkend! We lossen problemen sneller en beter op dan ooit. En klanten kunnen erop rekenen dat we blijven werken aan optimalisering van onze dienstverlening. Als het gaat om service is er wat ons betreft geen ruimte voor compromissen.”

Frank Sins heeft ruime ervaring op het gebied van Professionele Laundry Services. Sinds september 2005 tot december 2015 was hij Laundry servicemanager bij Electrolux Professional na een jarenlange carrière als wastechnisch-adviseur bij zeepleverancier Diversey.

Nu met de start van zijn eigen bedrijf maakt hij een nieuwe stap om de service aan Electrolux Professionele wasapparatuur wederom naar een hoger niveau te tillen.

Frank Sins realiseert zich dat een probleem met een wasmachine of droger nooit op een goed moment komt. “Daarom ziet de klant onze monteur het liefst onmiddellijk komen. En nee, natuurlijk lukt dat niet altijd. We streven ernaar om nog dezelfde dag of maximaal binnen 36 uur op de stoep te staan. En dat lukt vrijwel in alle gevallen. We overleggen ook altijd even met de klant hoe urgent de storing is. Soms is het echt nodig dat we alles uit onze handen laten vallen en onmiddellijk in actie komen. Dan zullen we dat ook zonder aarzeling doen.”

Profesional Laundry Services, Professional Laundry Services

Professional Laundry Services voor uw professionele wasapperatuur

Professional Laundry Services verleent in Nederland service op alle professionele en industriële wasapparatuur. Onderhoud aan en reparatie van wasmachines en drogers, apparaten vervangen, zelfs het aanbrengen en leveren van zeepdoseringssystemen en betaal- en reserveringssystemen behoort tot onze dienstverlening. Ons team is het oorspronkelijk fabrieksteam van Electrolux Professional, van waaruit wij alle kennis, know-how en ervaring hebben opgedaan. Bij zowel oudere als moderne apparatuur servicen van A tot Z in.

Wij leveren vakwerk

Onze service gaat verder dan het leveren en repareren van machines

Van de installatiewerkzaamheden tot het repareren en op maat aanpassen van uw apparatuur: wij doen het allemaal. Heeft u een speciale behoefte voor uw apparaten? Laat Professional Laundry Services uw zeepdosering, betaal, en waterterugwinsystemen verzorgen. Wij realiseren graag maatwerk voor onze klanten.

Wasmachines, Drogers, mangels en andere aanverwante apperatuur

Bij Professional Laundry Services bent u aan het juiste adres voor al uw wasserijapperatuur, Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis en ons samenwerking met Electrolux Professional kunnen wij u te allen tijde van kwaliteit bieden. Vanaf de levering en installatie staan wij al voor u klaar. Hierbij kunnen wij full service bieden, van stroom en waterleidingen aanleggen tot afvoeren plaatsen. Later kunt u altijd een beroep op ons doen voor onderhoud en reparatie aan uw machines.

Wij zorgen dat wij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, zijn wij in staat de meeste moderne professionele apparatuur onder handen te nemen. Service op locatie, verzending van producten binnen en buiten Nederland, en maatwerk zijn eveneens geen enkel probleem.

Als voormalig fabrieksteam is Professional Laundry Services nu exclusief authorized servicepartner van Electrolux Professional. Iedere bedrijf of particulier met industriële wasapperatuuren en andere wasserij-apparatuurof het nu gaat om machines van slechts 6 kilo tot een capaciteit van 120 kilo.

Electrolux Professional Laundry Service staat voor u klaar

Vragen? Neem contact op via Whatsapp