Professional Laundry Services

 

Logo professional Laundry Service

 

 

 

 

Geen compromissen bij serviceverlening

 “Een goede service is voor onze klanten essentieel”, constateert Frank Sins, eigenaar van Professional Laundry Services “Ons eerste speerpunt is natuurlijk ervoor te zorgen dat onze machines zo min mogelijk storingen hebben. Maar mochten er toch problemen ontstaan – en helaas, dat gebeurt – dan is ons er alles aan gelegen om zo’n storing zo snel mogelijk te verhelpen. Met de verzelfstandiging van onze serviceafdeling hebben we daarin een enorme slag gemaakt. De eerste resultaten zijn echt indrukwekkend! We lossen problemen sneller en beter op dan ooit. En klanten kunnen erop rekenen dat we blijven werken aan optimalisering van onze dienstverlening. Als het gaat om service is er wat ons betreft geen ruimte voor compromissen.”

Frank Sins heeft ruime ervaring op het gebied van Professionele Laundry Services. Sinds september 2005 tot december 2015 was hij Laundry servicemanager bij Electrolux Professional na een jarenlange carrière als wastechnisch-adviseur bij zeepleverancier Diversey.

Nu met de start van zijn eigen bedrijf maakt hij een nieuwe stap om de service aan Electrolux Professionele wasapparatuur wederom naar een hoger niveau te tillen.

Frank Sins realiseert zich dat een probleem met een wasmachine of droger nooit op een goed moment komt. “Daarom ziet de klant onze monteur het liefst onmiddellijk komen. En nee, natuurlijk lukt dat niet altijd. We streven ernaar om nog dezelfde dag of maximaal binnen 36 uur op de stoep te staan. En dat lukt vrijwel in alle gevallen. We overleggen ook altijd even met de klant hoe urgent de storing is. Soms is het echt nodig dat we alles uit onze handen laten vallen en onmiddellijk in actie komen. Dan zullen we dat ook zonder aarzeling doen.”

nil

                                          

 

 

Peter van Doesburg

Facilitair Advies & Sales
telefoon : 0180-847.777 / 06-470.54.420