Tafellinnen wassen

Tafellinnen wassen, Tafellinnen wassenTafellinnen dat niet schoon is, kan de indruk wekken dat andere zaken van het restaurant ook niet zo hygiënisch zal zijn. Gasten zien een verontreinigd, smoezelig tafellinnen als verlenging van de algemene bedrijfsprocessen, en dat beeld zal hun ervaring kleuren. Het is dan ook van groot belang dat alle details met zorg aandacht krijgen. Zeker als het gaat om het tafellinnen wassen.

Hotel wasserij

 In uw hotel is jaarlijks veel geld gemoeid met het wassen van textiel. Dat is logisch, want schoon bed- en beddengoed zijn misschien wel de ultieme kwaliteitscriteria van de hotelgast. Alles wat minder is dan perfect, kost u klanten.

De veiligste manier om de kwaliteit te beheersen en uw gasten tevreden te houden, door in huis te gaan wassen. U bepaalt aan welke eisen de was moet voldoen en u weet zeker dat uw textiel met de grootste zorg wordt behandeld, met minimale arbeid. Met het inrichten van een huiswasserij bent u bovendien goedkoper uit, bent u niet langer afhankelijk van de service, capaciteit, en kwaliteit van derden en u bent bovenal flexibel. Want u wast wat u wilt, wanneer u wilt en zo vaak het nodig is . Kortom, met een Electrolux huiswasserij houdt u de kwaliteit en de logistiek onder controle.

Profiteer van een Electrolux Professional Hospitality huiswasserij:

  • Tafellinnen wassen, Tafellinnen wassenDe huiswasserij verdiend zich vanzelf terug op basis van lage bedrijfskosten en de laagste kosten per wasbeurt
  • Aanzienlijke besparingen gedurende het gehele proces – water, energie, wasmiddel en tijd
  • De machine heeft weinig ruimte nodig – 40% minder dan andere op de markt.
  • Beter wasresultaat (zacht proces) – zo blijft linnen langer mooi
  • De Electrolux mangel en strijkmachines zeer compact en eenvoudig te bedienen, zo kunt u het platgoed snel verwerken, en U bepaald zelf de kwaliteit van uw tafellakens.

Laat u eens voorrekenen wat u kunt besparen met een in huis wasserij.

Bent U geïnteresseerd neem dan Contact met ons op, of bekijk onze nieuwe Pay per Wash concept:

 

Vragen? Neem contact op via Whatsapp