Bewonerswasserette

Bewoners doen zelf hun was

Bewonerswasserette, BewonerswasseretteOuderen willen blijven functioneren in de samenleving. Door uw bewoners – en eventueel omwonenden – de mogelijkheid te bieden om zelf hun was te doen, helpt u mee aan de bevordering van de zelfredzaamheid van ouderen . De huiswasserette bestaat uit wasmachines en drogers die op een prettige werkhoogte staan.

De machines kunnen worden voorzien van een betaalsysteem. Wanneer u de wasserette aansluit op een zeepdoseersysteem heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. De wasmachines en drogers zijn eenvoudig in het gebruik. De displays zijn voorzien van pictogrammen. Met één druk op de knop wordt het juiste programma gestart.

Kortom, een ideaal concept voor een moderne instelling.

Voor elk type wassalon hebben wij de oplossing op maat. Een uitgebreide range wasmachines, wasdrogers en mangels staat tot uw beschikking. En elke machine groot of klein, heeft dezelfde kenmerken die uw klanten zeker zullen waarderen. Denkt u aan grote en moderne uitstraling, eenvoud in het gebruik, een grote deuropening voor het eenvoudig beladen en legen van de machines, een aftellende timer en ga zo maar door. Gebaseerd op jarenlange ervaring weten wij dat alleen goed werkende apparatuur zorgt voor tevreden klanten.

Electrolux laat u daarom graag zien welke apparatuur het beste is voor uw wassalon.

  • Laat u door Electrolux adviseren
  • Vanaf een haalbaarheidsonderzoek en berekening tot aan technische begeleiding
  • Electrolux is uw partner

Electrolux  kan u tevens interessante huurcondities voor de apparatuur bieden met naar keuze een all-in service overeenkomst. Hierdoor bent u verzekerd van een probleemloze wasserette zonder dat u direct een investering hoeft te doen.

Ook het concept behoort tot de mogelijkheden

Bewonerswasserette, Bewonerswasserette

Wij bieden tevens zeer interessante inruilcondities voor uw bestaande apparatuur, ongeacht het merk en de uitvoering. Door inruil van oudere machines voor nieuwe energie- en waterbesparende Electrolux apparatuur, kunt u fors besparen op de verbruikskosten.

Wilt u zich vrijblijvend oriënteren over de mogelijkheid voor een selfservice wasserette bij uw instelling, dan maken wij graag een afspraak met u.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp