Persoonsgebonden kleding wassen

Huiswasserij : Kwaliteit en Logistiek in eigen beheer

Persoonsgebonden kleding wassen, Persoonsgebonden kleding wassen
In uw instelling is jaarlijks veel geld gemoeid met het wassen van Persoonsgebonden kleding wassenNatuurlijk weet u om welk bedrag dit op jaarbasis gaat. Echter door persoonsgebonden kleding zelf te wassen, bent u goedkoper uit. Diverse instanties kiezen daarom voor de Electrolux oplossing. Naast een kostenbesparing realiseert u met het inrichten van een huiswasserij optimale hygiëne, flexibiliteit en kwaliteitsbeheersing.

Bovendien behoren vermissingen en schade aan kledingstukken tot het verleden. Iets dat uw bewoners en hun familie zeker zullen waarderen.

Kortom met een Electrolux huiswasserij houdt u de kwaliteit in uw zorgcentrum onder controle. Laat u vrijblijvend een momentopname maken van de was situatie in uw instelling

Afhankelijkheid van de externe wasserij.

Persoonsgebonden kleding wassen, Persoonsgebonden kleding wassenDoor overname en fusies bij de externe wasserijen zijn momenteel veel instellingen in den lande afhankelijk van één wasserijpartner, terwijl op dat gebied weinig of geen alternatieven voor handen zijn. Ook de tarieven zullen zeker worden verhoogd. Momenteel gelden voor het persoonsgebonden goed stuksprijzen i.p.v. kiloprijzen. Ook uw interne handlingskosten i.v.m. schade en vermissing maken extern wassen extra duur.

Definitie”Wassen in eigen beheer”.

Onder het zelfwassen in uw instelling verstaan wij het wassen met professionele machines met voldoende capaciteit afgestemd op het dagelijkse wasaanbod tegen:

optimale kwaliteit, minimale arbeid en een zo laag mogelijke kiloprijs.

SPECIALISTISCH WASSEN

De wasmachines uitgerust met Clarus Control zijn vrij te programmeren. Dat wil zeggen dat men specialistische wasprogramma’s zelf kan samenstellen. Voor elke textielsoort en voor elk wasprobleem kan men eventueel in samenwerking met uw zeep-leverancier of onze servicedienst een speciaal programma maken. Hierdoor is het mogelijk om optimale kwaliteit en hygiëne te bereiken en kan men de machines zo instellen dat het meest gunstige water-en energieverbruik wordt bereikt.

Eenmaal geprogrammeerd zijn de machines zeer eenvoudig te bedienen. Door middel van een programmakeuze en één druk op de knop verloopt het wasprogramma automatisch.

Wanneer het programma klaar is, klinkt een akoestisch signaal om te waarschuwen dat de was klaar is en kan de kleding worden gedroogd.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp