Pay Per Wash

Wat is Pay Per Wash?

De Pay Per Wash oplossingen

In samenwerking met PayPerWash biedt Professional Laundry Sales u professionele wasserij apparatuur zonder risico’s of investeringen voor u als exploitant: uw huurders of gasten betalen een vast bedrag voor elke was- en droogcyclus, handig via de app. Snel en gemakkelijk.

Betalen per wasbeurt

Het uitbesteden van wasgoed heeft veel voordelen. Omdat u dankzij onze pay-per-wash-oplossing geen onvoorziene bedrijfskosten of handelingen hoeft te verrichten. De gebruikers communiceren rechtstreeks met PayPerWash via een gratis hulplijn, zodat u elke dag tijd bespaart.

Wassen zonder investeren

Bovendien wordt een hoge beschikbaarheid van de machine gegarandeerd door de service van Professional Laundry Services. De milieu vriendelijke wasmachines en drogers zijn gebruiksvriendelijk, ruimtebesparend en robuust.

Een voordeel voor iedereen, want dankzij de snelle was- en droogcycli kunnen de gebruikers van uw wasruimte ook meer genieten van hun vrije tijd. Onze pay-per-wash-oplossing is daarom ideaal voor appartementsgebouwen, studentenwoningen, hostels, campings en nog veel meer.

Uw weg naar succes met Pay per Wash

, Pay Per Wash

Dankzij de jarenlange expertise van Professional Laundry Sales en Services en onze samenwerkingspartner Pay Per Wash, exploiteert u in de kortst mogelijke tijd een professionele wasruimte volgens uw wensen.

Het beste eraan: met onze pay-per-wash-oplossing vermindert u uw taken in de wasruimte. Dit geldt voor alles, van het kopen en onderhouden van de machines tot het runnen en beheren ervan.

Het inrichten en beheren van een wasruimte is tijdrovend. Maak dus gebruik van onze knowhow! Met Pay Per Wash nemen wij u de organisatie uit handen en maken zo uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Dag na dag.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp