Gezinsvervangende tehuizen

Kleding wassen in gezinsvervangende tehuizen

Gezinsvervangende tehuizen, Gezinsvervangende tehuizenIn een gezinsvervangend tehuis (GVT) wonen vaak 16 tot 40 mensen. Iedereen heeft een eigen kamer en men deelt een keuken en huiskamer. Er zijn woonvormen die intensieve zorg bieden, andere vooral begeleiding. In de ene woonvorm ligt de nadruk op gezamenlijke activiteiten, in de andere juist op zelfstandigheid. Het wasaanbod in gezinsvervangende bestaat hoofdzakelijk uit persoonsgebonden kleding, daarnaast kunnen ook medische dekbedsystemen in eigen beheer worden gewassen.

Uw eigen huiswasserij

Ook in gezinsvervangende tehuizen hechten bewoners veel belang aan hun persoonlijke kleding. Hoewel goede wasbehandeling ens ervice vanzelfsprekend lijken, in de praktijk blijkt dat het wassen van persoonsgebonden boven- en onderkleding bij de externe wasserij nog maar al te vaak tot problemen leiden. Het komt regelmatig voor dat kledingstukken zoek raken of beschadigd zijn.

Zelf in huis wassen heeft ook een logistiek voordeel terwijl het wasgoed niet lang wegblijft. Met een eigen huiswasserij heeft men een gesloten systeem waardoor men bovengenoemde problemen niet ondervind. Tevens hoeft men de BTW over externe wasserij facturen niet te betalen. Met een eigen huiswasserij kan men tot 40% op de waskosten besparen en verbeterd men de was kwaliteit. Indien u beschikking heeft over een geschikte ruimte.

Electrolux kan u hierin optimaal adviseren door onze conceptgericht advies, met de volgende aandachtspunten:

  • Wasaanbod berekening en advies
  • Waarbij wordt uitgegaan van Optimale Kwaliteit en Hygiëne tegen een zo laag mogelijke kiloprijs
  • Kostencalculatie per kilo wasgoed hierin worden ook de arbeidskosten meegenomen.
  • Advies voor de Lay Out van de huiswasserij.
  • Goede voorlichting aan uw medewerkers.
  • Advies inzake automatische zeepdosering.

Ook behoort PayperWash tot de mogelijkheden.

PayperWash is hét nieuwste wasconcept van Electrolux. U hoeft niet te investeren in professionele wasapparatuur, dat doet Electrolux voor u! Wij leveren de benodigde machines. U kunt direct gaan wassen. En dat alles inclusief: Klik hier voor meer informatie:

Gezinsvervangende tehuizen, Gezinsvervangende tehuizen

 

 

Vragen? Neem contact op via Whatsapp