Wassen bij schoonmaakbedrijven

Schoonmaakwas

schoonmaakwas, Wassen bij schoonmaakbedrijvenHet reinigen van schoonmaakmaterialen is een belangrijk onderdeel van uw schoonmaaksysteem. Dagelijks moeten grote hoeveelheden moppen, pads en microvezeldoeken snel en hygiënisch worden gereinigd. Perfect gereinigde materialen vormen immers de basis voor een goede hygiëne.Alles wat u nodig heeft, is een voorraad van mop heads, een Electrolux mop washer extractor en een automatisch doseersysteem voor het wasmiddel. Als u een voorkeur heeft voor het reinigen met een droge mop, dan is een Electrolux wasdroger is de oplossing.

Van belang is dat de medewerkers op de werkvloer kunnen vertrouwen op bedrijfszekere snelle machines die het dagelijkse wasaanbod van vuile materialen probleemloos kunnen verwerken. De verankerde normaal-centrifugerende machines staan als een huis en zijn ontworpen en geconstrueerd voor zwaar gebruik. Met gemak verwerken zij de meest ongunstige beladingen en ze zijn niet uit balans te krijgen.

Met snelle wasprogramma’s (95°C was in ± 50 minuten) en de simpele bediening, dragen zij bij aan de continuïteit van uw werkzaamheden.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp