Wassen in dierenpensions en asielen

Honden en kattenDekens, handdoeken, dekjes, kussentjes zijn zaken die vaak gewassen moeten worden  dierenpensions. om zodoende de hygiëne te handhaven, en het risico op besmetting te beperken. Deze grote hoeveelheden wasgoed worden meestal met gewone huishoudmachines gedaan. De vele haren veroorzaken vaak  technische problemen, zoals het verstoppen van de afvoerpomp, vaak moet hierdoor de pomp worden vervangen ook andere problemen met de wasmachine zoals het aantasten van rubberen onderdelen worden veroorzaakt door haren en vetten.

Bovendien is het erg kostbaar als er dag in dag uit met normale huishoudmachines wordt gewassen.Door de vaak lange wasprogramma’s verbruikt men veel meer energie dan wanneer men met bedrijfswasapparatuur zou wassen.

Ten opzichte van het wassen met huishoudmachines biedt de wasverzorging met professionele machines veel voordelen. Gemiddeld kan gesteld worden dat de kostprijs per kilo met huishoudmachines € 0,40 bedraagt.

(bron: www.nibud.nl)

Leeuwarden Dierenasiel De Wissel zit vol met kittens. Linda Colijn toont een handvolHet wassen met bedrijfsmachines met een gasverwarmde droger levert een gemiddelde kiloprijs van € 0,20 op.

De bedrijfswasmachines van Electrolux hebben de volgende specifieke voordelen:

Peter van Doesburg

Facilitair Advies & Sales
telefoon : 0180-847.777 / 06-470.54.420