Hotelwasserij

Hotelwasserij, HotelwasserijIn uw hotel is jaarlijks veel geld gemoeid met het wassen van textiel. Dat is logisch, want schoon bed- en beddengoed zijn misschien wel de ultieme kwaliteitscriteria van de hotelgast. Alles wat minder is dan perfect, kost u klanten.

De veiligste manier om de kwaliteit te beheersen en uw gasten tevreden te houden, door in huis te gaan wassen. U bepaalt aan welke eisen de was moet voldoen en u weet zeker dat uw textiel met de grootste zorg wordt behandeld, met minimale arbeid. Met het inrichten van een huiswasserij bent u bovendien goedkoper uit, bent u niet langer afhankelijk van de service, capaciteit, en kwaliteit van derden en u bent bovenal flexibel. Want u wast wat u wilt, wanneer u wilt en zo vaak het nodig is . Kortom, met een Electrolux huiswasserij houdt u de kwaliteit en de logistiek onder controle.

Profiteer van een interne hotel huiswasserij:

  • De huiswasserij verdiend zich vanzelf terug op basis van lage bedrijfskosten en de laagste kosten per wasbeurt
  • Aanzienlijke besparingen gedurende het gehele proces – water, energie, wasmiddel en tijd
  • De machine heeft weinig ruimte nodig – 40% minder dan vergelijkbare op de markt.
  • Beter wasresultaat (zacht proces) – zo blijft linnen langer mooi.

De huishouding vraagt om speciale textielreiniging.

Hotelwasserij, HotelwasserijVitrages, gordijnen, spreien, dekens, dekbedden vormen een belangrijk onderdeel van de kamerinrichting.Het regelmatig reinigen ervan draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van uw hotel. Deze was kan in professionele wasmachines met speciale programma´s eenvoudig in – huis gereinigd worden, zonder arbeidsintensieve strijk -en mangel werkzaamheden. Maar denkt u ook eens aan de bedrijfskleding van uw medewerkers. Ook dit wast in één moeite door.

Werkwijze

De genoemde textielsoorten kunnen eenvoudig gewassen worden in een compacte bedrijfswasmachine met een inhoud van bijvoorbeeld 18
kilo met daarbij een 23 kilo droger. In totaal neemt dit nog geen 2 m2 in beslag, zodat de installatie prima in magazijn of linnenkamer kan worden opgesteld.

Tijdens het schoonmaken van de kamers wordt de machine geladen. Een simpele druk op de knop en het wasprogramma -met automatische zeepdosering – start. Na een wasprogramma dat varieert van 30 tot 45 minuten klinkt een signaal dat de was klaar is en in de droger gedaan kan worden voor een droogbeurt van circa 20 minuten.Een kind kan de was doen. Na het drogen kan het schone textiel zonder te mangelen of te strijken direct weer naar de kamers.

Optimale waskwaliteit met minimale handeling tegen de laagst mogelijke prijs en minder voorraad en slijtage.

Investeren in extra personeel is niet nodig, want de was kan door het schoonmaakpersoneel tussen de bedrijven door gedaan worden. Bovendien bent u verlost van de gehele administratie, handeling en controle van de was indien u die bij een externe wasserij onderbrengt.

 

 

Vragen? Neem contact op via Whatsapp