Electrolux Wascator FOM 71CLS

Controle op wasprestaties met de Wascator FOM 71CLS

Wascator FOM 71CLS, Electrolux Wascator FOM 71CLSDeze wasmachine wordt gebruik in een laboratorium voor textiel reinigings standarisatie.

Men test wasprestaties en streven naar de hoogst mogelijke waskwaliteit, tijdens een 24 uur durende werking.

Electrolux wascator FOM 71CLS wasmachine is de standaard.

  • Voldoet aan IEC-en ISO-normen: Wascator FOM 71CLS is de enige machine op de markt die voldoet aan IEC-en ISO-normen (IEC 60456, ISO 6330:1984 en ISO 6330:2000.
  • Volledige monitorring van watervolume en niveau. Het nieuwe model is uitgerust met een ingebouwde weegschaal voor nauwkeurige volume- (+ / – 0,2 liter / bad) en niveaucontrole (+ / – 0,8 liter / bad).
  • Excellence inside: intelligente functies en speciale programma’s voor de textielindustrie.
  • Service Excellence dankzij ’s werelds meest uitgebreide servicenetwerk.

Electrolux is wereldwijd dé toonaangevende producent, adviseur en leverancier van professionele wasserij machines en oplossingen.

Met onze uitgebreide service en een compleet assortiment bedrijfswasserijapparatuur ontwerpt Electrolux Laundry Systems oplossingen op maat. Wij houden telkenmale rekening met uw specifieke eisen en wensen. Wij richten elke wasserij tot in de perfectie in. En wij hebben overal onze kennis, ervaring en specialisme in.

U treft de machines van Electrolux Laundry Systems aan in hotels, de gezondheidszorg, de industrie, de recreatiemarkt, clean rooms, aan boord van schepen, bij commerciële textielverzorgers, stomerijen, wasserettes en alle andere marktsegmenten of deelsegmenten waar professioneel gewassen wordt.

Het hoofkantoor is gevestigd in Denemarken bij Kopenhagen. Alle apparatuur en toebehoren worden verkocht onder de merknaam Electrolux. Electrolux Laundry Systems maakt deel uit van de Electrolux Groep — met meer dan 80.000 medewerkers is Electrolux wereldwijd de grootste producent van bedrijfs wasserij apparatuur en huishoud apparatuur, waaronder koelkasten, vriezers, wasmachines, drogers en tuingereedschap.

Daarnaast is Electrolux een van de grootsten op het gebied van professionele keuken inrichtingen. Elk jaar kopen klanten in meer dan 150 landen meer dan 55 miljoen producten van de Electrolux Groep, zowel voor privé- als voor industriëel gebruik. De naam Electrolux staat synoniem voor een kwaliteit en partnerschap.

Wascator FOM 71CLS, Electrolux Wascator FOM 71CLS

Vragen? Neem contact op via Whatsapp