Training & Opleiding

Wassen kan het best omschreven worden als “het herstellen van de gebruikswaarde van duurzame textielgoederen”. Dit vraagt vaak om specialistische kennis, kunde en ervaring.

Christeyns Academy

Training en opleiding betreffende automatische wasmiddeldosering en professionele wasmiddelen door onze partner ChristeynsHet team van onze partner Christeyns bestaat uit specialisten die alles weten over het wassen van textiel. Uiteraard kunnen zij u perfect ondersteunen door middel van hun Service & Ondersteuning. Naast deze service en ondersteuning biedt Christeyns ook training & opleiding aan om de kennis en kunde van u en uw medewerkers te vergroten. Trainingen en opleidingen kunnen zowel centraal in de trainingsruimte van Christeyns verzorgd worden als ook bij u op locatie.

Onderwerpen waarover door Christeyns trainingen en opleidingen verzorgd worden zijn onder andere:

Na een training ontvangt u van Christeyns een uitgebreide hand-out waarin u de theorie nog eens terug kunt lezen en een certificaat van deelname. Wanneer u interesse heeft in deelname aan een van de trainingen van de Christeyns Academy, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Christeyns om te informeren naar de mogelijkheden.

Peter van Doesburg

Facilitair Advies & Sales
telefoon : 0180-847.777 / 06-470.54.420