Training & Opleiding

Wassen kan het best omschreven worden als “het herstellen van de gebruikswaarde van duurzame textielgoederen”. Dit vraagt vaak om specialistische kennis, kunde en ervaring.

Christeyns Academy

, Training & OpleidingHet team van onze partner Christeyns bestaat uit specialisten die alles weten over het wassen van textiel. Uiteraard kunnen zij u perfect ondersteunen door middel van hun Service & Ondersteuning. Naast deze service en ondersteuning biedt Christeyns ook training & opleiding aan om de kennis en kunde van u en uw medewerkers te vergroten. Trainingen en opleidingen kunnen zowel centraal in de trainingsruimte van Christeyns verzorgd worden als ook bij u op locatie.

Onderwerpen waarover door Christeyns trainingen en opleidingen verzorgd worden zijn onder andere:

  • Basis wastechniek: o.a. voor operationeel verantwoordelijken in de wasserij
  • Algemene wastechniek: o.a. voor productieleiders in de wasserij
  • Chemisch reinigen en natreinigen: o.a. voor medewerkers uit chemisch reinigingsbedrijven
  • Vlekherkenning: o.a. voor productieleiders en operationeel verantwoordelijken
  • Veilig omgaan met chemie: voor iedereen die met professionele wasmiddelen werkt
  • Hygiëne en omgaan met besmet wasgoed: voor iedereen die tijdens zijn of haar werk in aanraking kan komen met besmet wasgoed

Na een training ontvangt u van Christeyns een uitgebreide hand-out waarin u de theorie nog eens terug kunt lezen en een certificaat van deelname. Wanneer u interesse heeft in deelname aan een van de trainingen van de Christeyns Academy, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Christeyns om te informeren naar de mogelijkheden.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp