Moppen wassen

Moppen wassen, Moppen wassenHet wassen van moppen is een belangrijk onderdeel van uw schoonmaaksysteem. Dagelijks moeten grote hoeveelheden moppen, pads en microvezeldoeken snel en hygiënisch worden gewassen. Perfect gereinigde materialen vormen immers de basis voor een goede hygiëne.

Alles wat u nodig heeft, is een voorraad van mop heads, een Electrolux professionele moppen wasmachine en een automatisch doseersysteem voor het wasmiddel. Als u een voorkeur heeft voor het reinigen met een droge mop, dan is een Electrolux professionele wasdroger is de oplossing. Een efficiënte vloerreiniging werkt als volgt:

  1. Plaats de gebruikte mop heads in de professionele mop wasmachine. Selecteer het gewenste programma en start het wasprogramma. De moppen worden gewassen en voorbereid naar uw behoeften, bijvoorbeeld geïmpregneerd met impregneermiddel. Gebruik de droogtrommel als u liever met een droge mop reinigt.
  2. Verwijder de fris gewassen moppen uit de professionele mop wasmachine (of wasdroger als u liever met een droge mop werkt). De moppen zijn nu uitermate geschikt om te dweilen – en klaar voor de volgende schoonmaakbeurt.
  3. Gebruik de moppen om snel en gemakkelijk vuil, stof en gruis weg te vegen. U hoeft niet langer zware emmers met water te tillen of doeken uit te wringen. Ook is er geen contact met schadelijke chemicaliën. Het resultaat is een schonere vloer, die ook langer schoon blijft, in vergelijking met andere reinigingsmethoden.

Bedrijfszeker

Moppen wassen, Moppen wassenVan belang is dat de medewerkers op de werkvloer kunnen vertrouwen op bedrijfszekere snelle professionele machines die het dagelijkse wasaanbod van vuile materialen probleemloos kunnen verwerken en moppen wassen. De verankerde normaal-centrifugerende machines staan als een huis en zijn ontworpen en geconstrueerd voor zwaar gebruik. Met gemak verwerken zij de meest ongunstige beladingen en ze zijn niet uit balans te krijgen.

Met snelle wasprogramma’s (95°C was in ± 50 minuten) en de simpele bediening, dragen zij bij aan de continuïteit van uw werkzaamheden.

Speciale afvoersystemen voorkomen verder verstoppingen door pluizen en vuilresten.

Deze speciale professionele machines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

Model Capaciteit Wasmachine Aantal Moppen
W-575   S 7,5 kg. 16 moppen
W-5105 S 10 kg. 20 moppen
W-5180 S 18 kg. 32 moppen
W-5250 S 25 kg. 46 moppen

Praktijkervaring

Moppen wassen, Moppen wassenOnze machines hebben hun bedrijfszekerheid en duurzaamheid in de praktijk ruimschoots bewezen. Bij het schoonmaakbedrijf op de luchthaven Schiphol draaien zij de moppenwas 7 dagen per week en bijna 24 uur per dag. Ook in een groot aantal ziekenhuizen zorgen de Electrolux machines voor perfect gereinigde moppen.

Referentieadressen kunnen wij u op verzoek toezenden.

Multifunctioneel

De machines kunnen vanwege hun grote laadcapaciteit ook worden gebruikt voor b.v. gordijnen, vitrages en andere grote textielstukken.

contact

Vragen? Neem contact op via Whatsapp