Uierdoek wasmachine

Voor melkveebedrijven heeft Electrolux een speciale uierdoek wasmachine, welke u het volgende biedt:

  • Altijd schone, warme en vochtige handdoeken dankzij een streng gereguleerd wasproces (getest door Svenska Mejerilaboratoriet AB) voor elke melk-sessie.
  • U hoeft de handdoeken niet meer zelf uit te wringen en vermijdt daarmee contact met gevaarlijke chemische stoffen.
  • Minimale hoeveelheden verontreinigende sporen en bacteriën, dat garantie geeft op een hoger rendement.
  • Tijdsbesparing – tot een uur per dag in vergelijking met handmatig wassen.
  • Wasprogramma voor werkkleding.
  • Geheel gemaakt van roestvrij staal, ontworpen voor ruimtes waarin gemolken wordt.
  • Vers gewassen handdoeken in minder tijd, met minder energieverbruik en milieubelasting.

Het wassen van uierdoeken

uierdoek wasmachine, Uierdoek wasmachineZo reinigt u uierdoeken heel gemakkelijk:

  1. Verwijder de schone, warme, bevochtigde uierdoeken uit de wasmachine net voordat u begint met melken. De handdoeken voldoen aan uw precieze eisen en zijn klaar voor gebruik.
  2. Neem de uierdoeken mee naar de melkstal. Het zware tillen van emmers water is niet langer nodig. Laat staan het uitwringen van de handdoeken. En u komt niet onnodig in contact met gevaarlijke chemische stoffen. Mest en andere rommel op de uiers worden eenvoudig afgeveegd met de warme, vochtige uierdoeken. Dit is veel hygiënischer dan andere reinigingsmethoden. Het risico van besmetting in de melk wordt kleiner, en uw financiële rendement wordt beschermd.
  3. Na het melken plaatst u de gebruikte handdoeken direct in de wasmachine. Voeg de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, selecteer het programma en druk op de startknop. Dat is alles wat u hoeft te doen – de wasmachine zorgt voor de rest. Wanneer het tijd is om de koeien weer melken, zijn de uierdoeken weer klaar voor gebruik.

Electrolux is wereldwijd dé toonaangevende producent, adviseur en leverancier van professionele wasserij machines en oplossingen.

Met onze uitgebreide service en een compleet assortiment bedrijfswasserijapparatuur ontwerpt Electrolux Laundry Systems oplossingen op maat. Wij houden telkenmale rekening met uw specifieke eisen en wensen. Wij richten elke wasserij tot in de perfectie in. En wij hebben overal onze kennis, ervaring en specialisme in.

U treft de machines van Electrolux Laundry Systems aan in hotels, de gezondheidszorg, de industrie, de recreatiemarkt, clean rooms, aan boord van schepen, bij commerciële textielverzorgers, stomerijen, wasserettes en alle andere marktsegmenten of deelsegmenten waar professioneel gewassen wordt.

Het hoofkantoor is gevestigd in Denemarken bij Kopenhagen. Alle apparatuur en toebehoren worden verkocht onder de merknaam Electrolux. Electrolux Laundry Systems maakt deel uit van de Electrolux Groep — met meer dan 80.000 medewerkers is Electrolux wereldwijd de grootste producent van bedrijfs wasserij apparatuur en huishoud apparatuur, waaronder koelkasten, vriezers, wasmachines, drogers en tuingereedschap.

Daarnaast is Electrolux een van de grootsten op het gebied van professionele keuken inrichtingen. Elk jaar kopen klanten in meer dan 150 landen meer dan 55 miljoen producten van de Electrolux Groep, zowel voor privé- als voor industriëel gebruik. De naam Electrolux staat synoniem voor een kwaliteit en partnerschap.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp