Handdoeken wassen

Volle en zachte handdoeken

Handdoeken wassen, Handdoeken wassenHanddoeken, badlakens, en badjassen; dit zijn dagelijks terugkomende items die gewassen moeten worden . Door dit zelf te doen, realiseert u een besparing op waskosten en lagere voorraden. Maar het belangrijkste is : het badgoed slijt minder snel en blijft vol en zacht. Uw gasten zullen dit zeker waarderen. Om badgoed in eigen beheer te wassen heeft u alleen een wasmachine en droger nodig. Door de simpele bediening en de korte wasprogramma´s wordt wassen kinderspel.

Zeker als u de apparatuur aansluit op een zeep doseer systeem. De was kan tussen de bedrijven worden uitgevoerd . Het automatische was -weegsysteem zorgt ervoor dat er geen druppel water teveel wordt gebruikt, zodat ook de kleine wasjes rendabel blijven.

Hotel wasserij

In uw hotel is jaarlijks veel geld gemoeid met het wassen van textiel. Dat is logisch, want schoon bed- en beddengoed zijn misschien wel de ultieme kwaliteitscriteria van de hotelgast. Alles wat minder is dan perfect, kost u klanten.

De veiligste manier om de kwaliteit te beheersen en uw gasten tevreden te houden, door in huis te gaan wassen. U bepaalt aan welke eisen de was moet voldoen en u weet zeker dat uw textiel met de grootste zorg wordt behandeld, met minimale arbeid. Met het inrichten van een huiswasserij bent u bovendien goedkoper uit, bent u niet langer afhankelijk van de service, capaciteit, en kwaliteit van derden en u bent bovenal flexibel. Want u wast wat u wilt, wanneer u wilt en zo vaak het nodig is . Kortom, met een Electrolux huiswasserij houdt u de kwaliteit en de logistiek onder controle.

Profiteer van een Electrolux professionele  huiswasserij:

  • De huiswasserij verdiend zich vanzelf terug op basis van lage bedrijfskosten en de laagste kosten per wasbeurt
  • Aanzienlijke besparingen gedurende het gehele proces – water, energie, wasmiddel en tijd
  • De machine heeft weinig ruimte nodig – 40% minder dan andere op de markt.
  • Beter wasresultaat (zacht proces) – zo blijft linnen langer mooi

Bent U geïnteresseerd neem dan Contact met ons op.

 

Vragen? Neem contact op via Whatsapp