Profesionele Wasmachines

Wasmachine - professioneel of industrieel, bij Bedrijfswasmachine .nl krijgt u goed advies welke te gebruiken.Elke was is anders. Electrolux heeft dan ook een breed aanbod van wasserij benodigdheden en professionele wasmachines. Zo vindt u bij ons gegarandeerd een professionele wasmachine die aan al uw specifieke wensen voldoet. Met de Electrolux professionele wasmachines profiteert u van:

Duurzaamheid en een probleemloze werking

Flexibiliteit

Ergonomie

Economie, prestatie, tijd: de perfecte balans

Met de was driehoek perfecte balans tussen economie, wasprestatie en, afhankelijk van de behoeften van de klant. Het vinden van de perfecte balans tussen een laag water-en energieverbruik, beste wasresultaten met kortere verwerkingstijd.

Afgestemd op uw wensen

Extra Spin modellen zijn robuust en betrouwbaar in elk type installatie dat een basisproduct nodig.

Gebruikersvriendelijk

Wasmachine voorbeeld. Electrolux professionele wasmachine type : w455hSpeciaal ontworpen om een veilige en eenvoudige bediening zorgen. Grote deuropening, makkelijk te gebruiken interface, zeer laag geluidsniveau en trillingen niveau worden gewaardeerd functies.

Bedrijfszeker

Het bijzondere ontwerp en technische eigenschappen garandeert een probleemloze werking en een uitstekende afwerking resultaten. Onze machines zijn voorzien van een anti – stretching apparaat om tailleband en benen te beschermen tegen vervorming bij het afwerken van elastische stoffen.

 

Modellenoverzicht

 

Peter van Doesburg

Facilitair Advies & Sales
telefoon : 0180-847.777 / 06-470.54.420