Keukendoeken wassen

Keukendoeken wassen, Keukendoeken wassenIn de keuken van een restaurant zijn de eisen hoog als het gaat om hygiëne. Keukendoeken wassen is een dagelijks terugkerend gebeuren . De keukendoeken en kokskleding moeten op elk moment fris en schoon zijn, ook tijdens de spitsuren.

Elke keuken is voorzien van textiel, zoals handdoeken, schorten en theedoeken, en andere kleding die sterk vervuild raakt, wij begrijpen bij www.bedrijfswasmachine.nl  als geen ander dat de wasserij een belangrijk onderdeel is. In een restaurant keuken staat de hygiëne voorop.

Theedoeken verspreiden bacteriën , wanneer handen aan een theedoek worden afgeveegd nadat u rauw vlees heeft aangeraakt, zullen deze bacteriën zich ook verspreiden naar de theedoek. Als u deze vervolgens gebruikt om een bord mee af te drogen, zullen de bacteriën zich verspreiden naar het bord.

Bovendien zijn de vette keukendoeken funest voor de normale huishoud wasmachines omdat het vet vooral het kwetsbare rubber deurmanchet aan tast. Onze bedrijfswasmachines hebben geen rubberen manchet

zodat het vet van de doeken geen schade aan de wasmachine kan veroorzaken. Hierdoor vind men onze machines terug in veel Fast Food Restaurants en cateraars.

Zelfwassen in uw Hotel

Keukendoeken wassen, Keukendoeken wassenIn uw hotel is jaarlijks veel geld gemoeid met het wassen van textiel. Dat is logisch, want schoon bed- en beddengoed zijn misschien wel de ultieme kwaliteitscriteria van de hotelgast. Alles wat minder is dan perfect, kost u klanten.

De veiligste manier om de kwaliteit te beheersen en uw gasten tevreden te houden, door in huis te gaan wassen. U bepaalt aan welke eisen de was moet voldoen en u weet zeker dat uw textiel met de grootste zorg wordt behandeld, met minimale arbeid. Met het inrichten van een huiswasserij bent u bovendien goedkoper uit, bent u niet langer afhankelijk van de service, capaciteit, en kwaliteit van derden en u bent bovenal flexibel. Want u wast wat u wilt, wanneer u wilt en zo vaak het nodig is . Kortom, met een Electrolux huiswasserij houdt u de kwaliteit en de logistiek onder controle.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp