Hotel Housekeepingwas

Het hotel housekeepingwas concept :Hotel housekeepingwas, Hotel Housekeepingwas

Optimale Hygiëne in de huishouding gaat samen met kostenbesparing.

Bent u bereid de hygiëne op uw hotelkamers onder de loep te nemen?

Het is namelijk zeer de moeite waard!

 

De hotel housekeepingwas vraagt om speciale textielreiniging.

Vitrages, gordijnen, spreien, dekens, dekbedden vormen een belangrijk onderdeel van de kamerinrichting.Het regelmatig reinigen ervan draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van uw hotel. Deze was kan in professionele wasmachines met speciale programma´s eenvoudig in – huis gereinigd worden, zonder arbeidsintensieve strijk -en mangel werkzaamheden. Maar denkt u ook eens aan de bedrijfskleding van uw medewerkers. Ook dit wast in één moeite door.

Werkwijze

Hotel housekeepingwas, Hotel HousekeepingwasDe genoemde textielsoorten kunnen eenvoudig gewassen worden in een compacte bedrijfswasmachine met een inhoud van bijvoorbeeld18 kilo met daarbij een 23 kilo droger. In totaal neemt dit nog geen 2 m2 in beslag, zodat de installatie prima in magazijn of linnenkamer kan worden opgesteld. Tijdens het schoonmaken van de kamers wordt de machine geladen. Een simpele druk op de knop en het wasprogramma -met automatische zeepdosering – start. Na een wasprogramma dat varieert van 30 tot 45 minuten klinkt een signaal dat de was klaar is en in de droger gedaan kan worden voor een droogbeurt van circa 20 minuten.

Een kind kan de was doen. Na het drogen kan het schone textiel zonder te mangelen of te strijken direct weer naar de kamers.

Optimale waskwaliteit met minimale handeling tegen de laagst mogelijke prijs en minder voorraad en slijtage.

Investeren in extra personeel is niet nodig, want de was kan door het schoonmaakpersoneel tussen de bedrijven door gedaan worden. Bovendien bent u verlost van de gehele administratie, handeling en controle van de was indien u die bij een externe wasserij onderbrengt.

Specialistisch wassen

De wasmachines uitgerust met Clarus Control zijn vrij te programmeren. Dat wil zeggen dat men specialistische wasprogramma’s zelf kan samenstellen. Voor elke textielsoort en voor elk wasprobleem kan men eventueel in samenwerking met uw zeep-leverancier of onze servicedienst een speciaal programma maken. Hierdoor is het mogelijk om optimale kwaliteit en hygiëne te bereiken en kan men de machines zo instellen dat het meest gunstige water-en energieverbruik wordt bereikt.

Eenmaal geprogrammeerd zijn de machines zeer eenvoudig te bedienen. Door middel van een programmakeuze en één druk op de knop verloopt het wasprogramma automatisch.

Wanneer het programma klaar is, klinkt een akoestisch signaal om te waarschuwen dat de was klaar is en kan de kleding worden gedroogd.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp