Lagoon natreiniging

Het Electrolux Lagoon Natreinigings systeem in de Stomerij

Lagoon natreiniging, Lagoon natreinigingHet professionele fabric care wet-cleaning 
systeem dat door The Woolmark Company is goedgekeurd als het ideale alternatief voor het reinigen van kwetsbare kledingstukken. Lagoon® is een geïntegreerd systeem inclusief wassen, drogen en afwerken met water als natuurlijk oplosmiddel. Een verrassend, effectief en ecologisch schoon resultaat.

Wasprogramma’s en speciale apparatuur zijn speciaal ontworpen voor het optimaal reinigen en drogen van uw textiel. De natte reiniging zorgt ervoor dat alle soorten textiel zacht en efficiënt worden gereinigd. Met behulp van milieuvriendelijke producten beschermt en respecteert Lagoon het milieu, in volledige overeenstemming met internationale normen.

Door de combinatie van nieuwe technologie en zachte verzorging, zal Lagoon® zelfs uw meest delicate kleding veilig reinigen. Optimale schoonheid, een frisse geur, zacht, heldere kleuren en stralend wit: geniet van de voordelen van Lagoon terwijl u de kwaliteit van uw kleding en het milieu behoudt.

Met een groeiende lijst aanbieders van natwas systemen, worden de verschillen en specifieke voordelen die Electrolux biedt steeds duidelijker bij elke wasbeurt. Electrolux weet wat u nodig heeft om uitstekende reinigingsresultaten voor uw klanten te bereiken. Om dit te realiseren, hebben wij apparatuur ontwikkeld met unieke functies.

Lagoon natreiniging, Lagoon natreinigingProgrammeerbare wasprogramma’s Clarus ® en Compass Pro ® • Volledig programmeerbaar op de behoeften van wet-cleaning (temperatuur, tijd, snelheid, etc.) • Met LPM (Laundry Program Manager) creëert u nieuwe wasprogramma’s direct op uw computer. Frequency Motor Control (FMC) Dankzij controle over de stap-voor-stap versnelling, trommelsnelheid en het niveau van de G-kracht, geeft het reinigingsproces: • Minder mechanische belasting op de vezels. • Geoptimaliseerde droogtijd voor delicate kledingstukken. • Verbeterd reinigingsresultaat. Breed scala aan externe dispensers Door de flexibiliteit van onze machines zijn tot 13 verschillende wasmiddel-doseersystemen mogelijk. Voor elk reinigingsproces dat uw bedrijf biedt – nat reinigen, leer, waterdicht maken of uw standaard was – wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd. • Dit vereenvoudigt de taak van de operator. • Garandeert betrouwbaarheid en een optimaal resultaat. • Grotere flexibiliteit van de installatie. Onze drogers zijn uitgerust met Residual Moisture Control (RMC) Electrolux drogers beschermen uw kledingstukken en stoffen tegen te hoge droogtemperaturen die het eindresultaat nadelig kunnen beïnvloeden. Dit dankzij de opmerkelijke nauwkeurigheid bij het meten van het vochtgehalte van kleding.  • Het exacte vochtgehalte wordt meer dan 400 keer per seconde gemeten Geïntegreerde cooling-down functie Electrolux heeft een instelbare cooling-down functie geïntegreerd om kreuken tegen te gaan. Dit verbetert ook de gladde afwerking van kleding en de voorzichtige behandeling van zijde, wol en andere fijne stoffen. Afwerkapparatuur • Een compleet assortiment geselecteerde afwerkapparatuur voor een perfect eindresultaat.
Lagoon natreiniging, Lagoon natreiniging

Vragen? Neem contact op via Whatsapp