Commerciële Wasserij

Electrolux is wereldwijd leider en de nummer één in know how op het gebied van de Commerciële Wasserij. Wij hebben een ruime variëteit aan oplossingen en flexibiliteit in software en programma’s. Deze oplossingen besparen u veel tijd en geld in het totale proces met intelligente functies en unieke extra’s.

  • Excellence inside: intelligente oplossingen en tailor-made programma’s voor de commerciële wasserij
  • Bespaar wasmiddel en energie en water met het Integrated Saving System
  • Kortere wasprogramma’s
  • Lagere waterniveaus, hogere centrifugering met optimale G-krachten en Super Balance, en snellere droging dankzij RMC restvocht en Drum Speed Control
  • Verbetering van de efficiëntie dankzij exacte procesbewaking (Certus -Management Information System)
  • Een gamma aan strijkoplossingen
  • Goede ondersteuning , trainingen en ’s werelds grootste servicenetwerk

Heavy Duty machines.                                                                                                                                                                                              Commerciele Wasserij, Commerciële Wasserij

Betrouwbaar én betaalbaar! Electrolux Professional toont haar brede ervaring en grote deskundigheid in de industriële machines die wij maken voor de commerciële wasserij. Ons leveringsprogramma is het meest uitgebreid in de markt. Onze excellente technologie geeft u de kortste was- en droogtijdentegen de laagste kosten. We leveren daarbij intelligente en slimme toebehoren.

Oplossingen op maat

Omdat elke commerciële wasserij uniek is hebben we een zeer grote variatie in de bouw en samenstelling van onze machines en wordt elke machine speciaal op maat voor u samengesteld. We hebben een oplossing voor elke vraag.

Prijs- en milieubewust

Onze industriële machines zijn niet alleen zeer scherp in prijs, ook aan het milieu is gedacht. Electrolux Professional steekt veel tijd in research en ontwikkeling van milieubesparende innovaties. Minder water- en stroomverbruik zorgen voor een forse kostenbesparing en een schoner milieu! Doordat wij producent en leverancier zijn kunnen wij onze industriële machines voor een concurrerende prijs aanbieden. Inruil van uw bestaande apparatuur is mogelijk.

Een landelijk opererende serviceorganisatie staat borg voor probleemloos gebruik.

Tevens kunnen wij u een interessant financieringsvoorstel aanbieden.

Zoals ons nieuwste concept Pay per Wash.

Commerciele Wasserij, Commerciële Wasserij

Vragen? Neem contact op via Whatsapp