Commerciële Wasserij

Electrolux is wereldwijd leider en de nummer één in know how op het gebied van de Commerciële Wasserij. Wij hebben een ruime variëteit aan oplossingen en flexibiliteit in software en programma’s. Deze oplossingen besparen u veel tijd en geld in het totale proces met intelligente functies en unieke extra’s.

Heavy Duty machines.                                                                                                                                                                                              industrieel-wassen

Betrouwbaar én betaalbaar! Electrolux Professional toont haar brede ervaring en grote deskundigheid in de machines die wij maken voor de commerciële wasserij. Ons leveringsprogramma is het meest uitgebreid in de markt. Onze excellente technologie geeft u de kortste was- en droogtijdentegen de laagste kosten. We leveren daarbij intelligente en slimme toebehoren.

Oplossingen op maat

Omdat elke commerciële wasserij uniek is hebben we een zeer grote variatie in de bouw en samenstelling van onze machines en wordt elke machine speciaal op maat voor u samengesteld. We hebben een oplossing voor elke vraag.

Prijs- en milieubewust

Onze Heavy Duty machines zijn niet alleen zeer scherp in prijs, ook aan het milieu is gedacht. Electrolux Professional steekt veel tijd in research en ontwikkeling van milieubesparende innovaties. Minder water- en stroomverbruik zorgen voor een forse kostenbesparing en een schoner milieu! Doordat wij producent en leverancier zijn kunnen wij onze Heavy Duty machines voor een concurrerende prijs aanbieden. Inruil van uw bestaande apparatuur is mogelijk.

Een landelijk opererende serviceorganisatie staat borg voor probleemloos gebruik.

Tevens kunnen wij u een interessant financieringvoorstel aanbieden.

Zoals ons nieuwste concept Pay per Wash.

referenties_animatiePrivé: PayperWash

Peter van Doesburg

Facilitair Advies & Sales
telefoon : 0180-847.777 / 06-470.54.420