Service & Ondersteuning

Wassen kan het best omschreven worden als “het herstellen van de gebruikswaarde van duurzame textielgoederen”. We praten over wassen wanneer er gebruik wordt gemaakt van water en over professioneel wassen wanneer dit in een bedrijfswasmachine gebeurt. Dit professioneel wassen brengt vaak ook specialistische vraagstukken met zich mee doordat er bijvoorbeeld sprake is van een zeer sterke bevuiling, een desinfectie-eis of een speciale behandeling na het wassen zoals waterafstotend maken.

Een vliegende start dankzij professioneel advies

service, Service & OndersteuningEen leverancier die gespecialiseerd is in Professionele wasmiddelen zoals onze partner Christeyns biedt u een onderbouwd advies bij de keuze van de juiste wasmiddelen, kan de wasprogramma’s in uw bedrijfswasmachine speciaal voor uw type wasgoed en vervuiling afstellen en biedt desgewenst de mogelijkheid wasmiddelen automatisch te doseren. Op deze manier kunt u een vliegende start maken met uw professionele wasactiviteiten.

Regelmatige service & ondersteuning

Professionele wasmiddelen worden vaak geleverd door een gespecialiseerde partij. Onze partner Christeyns is bijvoorbeeld een echte specialist op het gebied van professionele wasmiddelen. Zij ontwikkelen en produceren al sinds 1946 hun eigen producten en leveren deze aan wasserijen over de gehele wereld. Met hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij u perfect ondersteunen met een onderbouwd advies voor het oplossen van uw (lastige) wastechnische vraagstukken.

Daarnaast kunnen er afspraken gemaakt worden over het periodiek controleren van de prestaties van uw wasprogramma’s, zodat u te allen tijde zeker bent van een waskwaliteit die voldoet aan de afspraken die u daarover met uw klanten heeft gemaakt. Voorbeelden van zaken die voor u gecontroleerd en schriftelijk gerapporteerd kunnen worden zijn o.a.:

  • Het verloop van uw wasprogramma (voldoet dit aan de instellingen);
  • De vuil- en vlekverwijdering in het wasproces (aangetoond met objectieve proefmaterialen);
  • Het effect op tint (witheid) en textielslijtage van uw wasproces;
  • De desinfectie in uw wasproces (gemeten tijdens het wasproces);
  • De hygiëne van het schone wasgoed (voldoet dit aan de eisen van uw klant)

Specifieke eisen of wensen

Regelmatige horen wij dat er, bijvoorbeeld vanuit certificerende instanties of tijdens (interne) audits, specifieke opmerkingen worden gemaakt of vragen worden gesteld rondom het borgen van de waskwaliteit. De specialisten van onze partner Christeyns gaan hierover graag met u in gesprek. In verreweg de meeste gevallen kan een prima oplossing voor de betreffende vraag of opmerking geboden worden.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp