Electrolux professionele wasmachine kopen

Electrolux professionele wasmachine Bij Electrolux bent U aan het juiste adres. Electrolux is producent en leverancier van professionele wasserij apparatuur. Een heldere filosofie: de werkplek als uitgangspunt, niet alleen de techniek.

Omdat elke wasserij anders is.

Professionele wasmachine kopen Profesionele wasmachine kopen, Electrolux professionele wasmachine kopenMet meer dan 90 jaar ervaring in de wasserijbranche is Electrolux ’s werelds grootste leverancier van professionele wasmachines, professionele drogers, professionele centrifuges en professionele mangels voor bedrijfsmatig gebruik. Doordat de afmetingen bescheiden zijn, wordt professioneel wassen mogelijk op een minimale ruimte.

De keuze aan afmetingen van de apparatuur, capaciteit, toepassingen en verwarmingssystemen is ongekend. Combineer dit met het uitgebreide service-netwerk en kom tot de conclusie dat Electrolux een geschikte partner in business is. Maar Electrolux levert meer dan een oerdegelijk product.

De moderne op maat gesneden concepten zijn allesomvattend. Van de eerste inventarisatie, tot de logistiek, planning, techniek, plaatsing en desgewenst een wastraining. After Sales Customer Care.

After Sales Customer Care, Service & onderhoud

Algemeen

Professionele wasmachine kopen Profesionele wasmachine kopen, Electrolux professionele wasmachine kopenAls professionele gebruiker van onze apparatuur mag u rekenen op de allerbeste prestaties. Daar hoort natuurlijk ook een optimale service bij. Zo zorgen wij dat u onze monteurs altijd binnen handbereik heeft. En dat ze een eventuele storing snel en adequaat verhelpen of snel de benodigde onderdelen kunnen vervangen.

De kwaliteitsstandaards tijdens onze productiefase liggen hoog. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Maar treedt er toch een storing op dan voldoet aileen de beste oplossing. Onze hoogste prioriteit is immers dat u weer snel in bedrijf bent.

Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige servicepakketten

Snel weer in bedrijf

Professionele wasmachine kopen Profesionele wasmachine kopen, Electrolux professionele wasmachine kopenBij een storing doen we er alles aan om nog dezelfde dag op de stoep te staan en anders binnen 24 uur. Negentig procent van de storingen kunnen we direct verhelpen, de overige tien procent meestal bij het tweede bezoek. Bijvoorbeeld voor oudere machines.

Ook onze verhuurpartner Strijbosch B.V. in Nistelrode staat borg voor optimale service met een landelijke dekking

In telefonische contacten leggen we de nadruk op de vraag achter de vraag. lnformeren naar het echte probleem, zodat situaties goed worden ingeschat. Ook hier geldt: als er sprake is van een acuut probleem komen we direct in actie.

Ook als er onderdelen moeten worden besteld blijft de uitval tot een minimum beperkt. Ons centraal magazijn in Zweden heeft ruim 100.000 originele onderdelen op voorraad. Voor 16.00 uur besteld betekent de volgende dag in huis en indien nodig zelfs op dezelfde dag gemonteerd.

Altijd in de buurt

Electrolux biedt service van het hoogste niveau. Zo garandeert een landelijk netwerk van monteurs dat er dagelijks hulp in de regio is. Door ons track-and-trace-systeem weten we altijd exact waar de monteurs zich bevinden. Voor nieuwbouw en grootschalige projecten hebben wij een apart aanspreekpunt. Hiervoor is vaak een helikopterview, brede expertise en projectbegeleiding nodig. U kunt deze zorg met een gerust hart aan ons over Iaten.

Assistentie ‘on demand’

AI onze monteurs zijn uitgerust met een PDA. Hierop kunnen zij direct uw klantgegevens en machines zien inclusief wat we hieraan hebben gerepareerd. Elke monteur kan datagegevens inzien, actuele software downloaden en een helpdesk raadplegen. Uiteraard kunnen ze er ook mee bellen of e-mailen. Een compleet kantoor in zakformaat dus.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp