In de praktijk

 

Het Electrolux House-keeping concept : “ De meerwaarde in kamerhygiëne”

 Optimale Hygiëne in de huishouding gaat samen met kostenbesparing.

Bent u bereid de hygiëne op uw hotelkamers onder de loep te nemen ?

Het is namelijk zeer de moeite waard!

De huishouding vraagt om speciale textielreiniging.

Vitrages, gordijnen, spreien, dekens, dekbedden vormen een belangrijk onderdeel van de kamerinrichting.Het regelmatig reinigen ervan draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van uw hotel. Deze was kan in professionele wasmachines met speciale programma´s eenvoudig in – huis gereinigd worden, zonder arbeidsintensieve strijk -en mangel werkzaamheden. Maar denkt u ook eens aan de bedrijfskleding van uw medewerkers. Ook dit wast in één moeite door.

Werkwijze

De genoemde textielsoorten kunnen eenvoudig gewassen worden in een compacte bedrijfswasmachine met een inhoud van bijvoorbeeld18 kilo met daarbij een 23 kilo droger. In totaal neemt dit nog geen 2 m2 in beslag, zodat de installatie prima in magazijn of linnenkamer kan worden opgesteld. Tijdens het schoonmaken van de kamers wordt de machine geladen. Een simpele druk op de knop en het wasprogramma -met automatische zeepdosering – start. Na een wasprogramma dat varieert van 30 tot 45 minuten klinkt een signaal dat de was klaar is en in de droger gedaan kan worden voor een droogbeurt van circa 20 minuten.

Een kind kan de was doen. Na het drogen kan het schone textiel

zonder te mangelen of te strijken direct weer naar de kamers.

Optimale waskwaliteit met minimale handling tegen de laagst mogelijke prijs en minder voorraad en slijtage.

Investeren in extra personeel is niet nodig, want de was kan door het schoonmaakpersoneel tussen de bedrijven door gedaan worden. Bovendien bent u verlost van de gehele administratie, handling en controle van de was indien u die bij een externe wasserij onderbrengt.

Meer weten?

Electrolux producent en leverancier van professionele wasserij apparatuur, denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie en kan u een vrijblijvend advies geven. Ook als het gaat om huurmogelijkheden.

Electrolux Laundry Systems

Electrolux is producent en leverancier van professionele wasserij apparatuur

Een heldere filosofie: de werkplek als uitgangspunt, niet alleen de techniek

 Omdat elke wasserij anders is.

Met meer dan 90 jaar ervaring in de wasserijbranche is Electrolux´s werelds grootste leverancier van wasmachines, drogers, centrifuges en mangels voor professioneel gebruik. Doordat de afmetingen bescheiden zijn, wordt professioneel wassen mogelijk op een minimale ruimte.

De keuze aan afmetingen van de apparatuur, capaciteit, toepassingen en verwarmingssystemen is ongekend.

Combineer dit met het uitgebreide servicenetwerk en kom tot de conclusie dat Electrolux een geschikte partner in business is.

Maar Electrolux levert meer dan een oerdegelijk product. De moderne op maat gesneden concepten zij alles omvattend. Van de eerste inventarisatie tot de logistiek, planning en techniek, plaatsing en desgewenst een wastraining.

 

Vragen? Neem contact op via Whatsapp