voetbalkleding wassen bij amateurverenigingen

voetbalkleding wassen, voetbalkleding wassen bij amateurverenigingenSteeds meer amateurvoetbalclubs doen zelf de was met professionele wasapparatuur.

De was van een amateur voetbalteam wordt over het algemeen door de speler zelf gedaan, ook zijn er dames die dit vrijwillig thuis voor een heel team doen. Een grote sporttas met vuile- en modderige tenues moeten in huishoud machines worden verwerkt. Dit was tot voor kort de praktijk, echter er zijn tegenwoordig steeds minder vrijwilligers die de was voor een heel team willen verzorgen.

Ook hebben de spelers er iets voor over om hun vuile sportkleding op de vereniging te laten wassen i.p.v. die thuis te doen. Voor de selectieteams geld dat alle tenues op dezelfde manier kwalitatief gewassen moeten worden, om zodoende niet meer kleurverschillen geconfronteerd te worden.

De tekst en het logo van de sponsors moet onberispelijk worden uitgedragen.

Electrolux heeft reeds verschillende vereniging geadviseerd, en complete huiswasserijen geleverd. Ons uitgangspunt is altijd:

Optimale kwaliteit en hygiëne bereikt door minimale arbeid tegen een zo laag mogelijke prijs.
De juiste machines op de juiste plaats is een belangrijke toegevoegde waarde voor elke organisatie.

Tevens worden de onderstaande punten onder de loep genomen :

  • Hoeveel wordt er bij uw vereniging gewassen?
  • Hoe snel kunt u de was verwerken?
  • Hoe kunt u de kwaliteit verbeteren?
  • Wat kost uw huidige manier van wassen?
  • Wat kost het wassen in bedrijfsmachines?
  • Hoeveel kunt u per jaar besparen aan geld en tijd?

Sportkleding moet er altijd piekfijn uitzien. Dit is immers hét visitekaartje voor spelers, bestuur, clubleden, en sponsors. Vooral uw shirtsponsor zal kwaliteitsuitstraling zéér waarderen. Hun naam staat immers op de kleding. Vandaar dat steeds meer clubs overgaan om hun was op de vereniging in bedrijfsmachines te wassen.

Het is de moeite meer dan waard om nu een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en organisatie van de wassituatie binnen uw vereniging. Electrolux kan u hierin geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren. Electrolux adviseert u conceptgericht d.w.z. begeleiding vanaf het planstadium tot het in gebruiknemen van de huiswasserij. Indien u niet wenst te investeren kunt u gebruikmaken van interessante huurtarieven of het aantrekkelijke systeem..

voetbalkleding wassen, voetbalkleding wassen bij amateurverenigingenDe Electrolux Know How op het gebied van het wassen van voetbalkleding. Zo hebben wij in het recente verleden ook de huiswasserij geleverd bij de onderstaande betaald voetbal organisaties:

FC Twente, Feijenoord, Heerenveen, FC Dordrecht,
AZ Alkmaar, RBC, Telstar, RKC Waalwijk,
Excelsior, FC Den Bosch, FC Utrecht, Top Oss,
PSV, Haarlem, NEC, MVV,
Eindhoven, VVV, Roda JC en Sparta

In het amateurvoetbal hebben wij bij onder andere de volgende verenigingen wasapparatuur geleverd :

vv Nieuwerkerk, OJC Rosmalen, Blauw geel Veghel, Festilent Zeeland, NEC amateurs,
Excelsior amateurs, Telstar, RKC Waalwijk amateurs, Feijenoord Amateurs en Mariemheem Amsterdam

Indien u meer informatie wenst te ontvangen neemt u dan contact op voor een vrijblijvend gesprek dat ook in de avonduren kan plaatsvinden.

Vragen? Neem contact op via Whatsapp